viografiko

Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1986 στην ωραία Λάρνακα.. Ανήκει στο ζώδιο του Κριού.. Από μικρή ήταν πολυ πεισματάρα και ότι ήθελε πάντα το αποκτούσε. Έδειχνε από μικρή ότι ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης, αν και πολλοί την αμφισβητούσαν. Στο σχολείο ήταν αρκετά καλή μαθήτρια. Αν και το χειρότερο της μάθημα ήταν η ιστορία, αυτή διάβαζε πολύ ιστορία.. τι ιστορία όμως? .. ιστορία του θεάτρου! Φανταζόταν τον εαυτό της κάποτε να πρωταγωνιστεί στην σκηνή του θεάτρου και η υπόλοιπη ζωή της να είναι γεμάτη φώτα και λάμψη!!
Από πολύ μικρή έκανε μαθήματα χορού και στη συνέχεια θεάτρου και φωνητικής.. Όσο περνούσαν τα χρόνια και οι άλλοι πίστευαν πως η Κυριακή, αυτό το ατίθασο κοριτσάκι θα μεγάλωνε, ωρίμαζε και θα άλλαζε γνώμη.. τόσο πιο πολύ αυτή επέμενε και τόσο πιο πολύ της άρεσε.. Άν και γνώριζε και τα κατά που έχει ο χώρος αυτός, αυτή τόσο πιο πολύ ήθελε να βάλει τον εαυτό της σε τέτοια πρόκληση. Είναι εγωίστρια και της αρέσει πολύ να ρισκάρει στη ζωή της κι ας ξέρει πως θα χάσει, γιατί, όπως λέει η ίδια από τα λάθη μας μαθαίνουμε και δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αλλά η διαδρομή.
Είναι πολύ χαρούμενος άνθρωπος, ευαίσθητη και καθώς είναι και κοινωνική αποκτά πολλούς φίλους. Οι φίλοι της, λένε ότι είναι η ψυχή της παρέας.
Της αρέσουν οι δυναμικοί άντρες όπου θα νιώθει ασφάλεια δίπλα τους. Της αρέσει το πρωτότυπο κι έξυπνο φλερτ με λεπτούς χειρισμούς. Τρελλαίνετε για εκπλήξεις και για να την κρατήσετε κοντά σας πρέπει να αγαπάτε την περιπέτεια, τα ταξίδια, τα ψώνια, να την κάνετε να γελάει και να μην πει ποτε ''βαριέμαι''..! Μπορείτε να την συναντήσετε σε πάρτυ, θέατρα, κινηματογράφο, εστιατόρια και καφετέριες της Λευκωσίας και σε νυχτερινά κέντρα όπου υπάρχει.. χορός!!

No comments: